Beachlife! Je favo C&C workouts in Zandvoort!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Beachlife! Iedere maand voegen we weer diverse mooie nieuwe locaties toe in de verschillende Clubs & Classes steden. Deze maand kunnen we onze leden in Haarlem verblijden met een paar hele toffe nieuwe Clubs en Classes.. aan het strand! Ideaal als je je zomerse vibe nog even wilt vasthouden of als je straks gewoon lekker wilt uitwaaien tijdens je uurtje zweten.

 

Je kunt vanaf 1 september terecht bij de volgende locaties:

First Wave surfschool

Door de kleinschaligheid en locatie is First Wave Surfschool de leukste surfschool op het Zandvoortse strand. Je kan er genieten van een relaxte surfy sfeer en je kan onder begeleiding van ervaren en gediplomeerde surfinstructeurs alles over surfen en suppen leren. Of je nu beginnend of ervaren surfer bent bij First Wave Surfschool ben je altijd welkom. Je kan met je Clubs & Classes abonnement kosteloos surfboarden en supboards huren en zelf de golven trotseren. Kun je wel wat hulp of tips gebruiken? Bij First Wave kan je tegen aantrekkelijk tarief professionele surflessen volgen! Informeer in de strandtent naar de mogelijkheden.

Quatro BT
Op zoek naar professionele begeleiding tijdens het sporten? En dat ook in een mega relaxte omgeving? Doe dan mee met de QuatroBT Beach Training! QuatroBT geeft training op het strand, in de duinen en op de boulevard van Zandvoort. Met een combinatie van duinopgangen en frisse zeewind bieden zij voldoende fysieke uitdaging en mentale ontspanning. Daarnaast wordt er altijd gezorgd voor een gevarieerde work-out onder begeleiding van twee trainers.

Zenzo Yoga
ZenZo Studio bevindt zich in het centrum van Zandvoort op een steenworp afstand van het strand. Deze sfeervolle locatie is op de eerste etage met een geweldig dakterras waardoor je weg bent van alle drukte. De serre met open haard en openslaande deuren maken deze locatie compleet. Het is een plek aan de kust waar het voor iedereen mogelijk is om even helemaal tot rust te komen. Er worden diverse yogalessen gegeven zoals Yin Yoga, Yoga Nidra en Ying/Yang Yoga. Wat een heerlijke plek om je weekend of werkdag te beginnen!